AMPLASARE

Imobilul in care se afla apartamentul este situat ultracentral, pe strada Maria Rosetti nr. 38.    Cladirea proiectata de prestigiosul architect Florin Medvedovici (Studio 10M) este o cladire elegantă, cu o arhitectura care imbina noul cu vechiul, păstrându-se parte din arhitectura interbelica a vechii cladiri, aceasta fiind integrata in actualul imobil.

 

Vecinatati:  Gradina Icoanei, Parcul Ioanid (Voicu), Bulevardul Dacia, Piata Universitatii, Bulevardul Carol, Calea Mosilor.

 

 DESCRIERE IMOBIL

Imobilul, finalizat in 2014, este in totalitate vandut, cu grad de ocupare de 100%.

A fost construit de firma Bog’Art, la cele mai inalte standard, pe un sistem de rezistenta din beton armat si diafragme, cu inchideri din caramida de 30 cm, plansee monolit si terase termoizolate si hidroizolate cu 2 membrane bituminoase. Gradul de rezistenta la riscul seismic este de 8,5 grade (proiectul de structura realizat de cunoscutul ing. Teodor Raicu)

FINISAJE EXTERIOARE:

 

UTILITATI (contorizate individual):

 

Accesul in imobil se face din strada Maria Rosetti. De asemenea, din strada Armeneasca este asigurat accesul in garajul situat la subsolul imobilului, cu liftul auto.

 

 

DESCRIERE PENTHOUSE

 

Se afla la ultimul etaj al imobilului si dispune de o terasa circulara in suprafata de 106 mp, cu iesire din fiecare camera, cu o superba vedere panoramica asupra orasului.

Accesul se face pe baza de cartela, cu liftul, care ajunge direct in penthouse sau pe scara, avand doua intrari. Livingul beneficiaza de lumina naturala printr-o spectaculoasa cupola de sticla.

Cupola este realizata cu sisteme Reynaers, in forma de piramida hexagonal, cu 2 deschideri actionate electric. Sistemul Reynaers utilizat pentru luminator este CW 50, cu geam termopan de 32 mm,  8KN 166 Cool lite sec cu 8 duplex, cu profile si accesorii import Belgia.